Team Techniparts

Wij zijn Techniparts

Techniparts is een groot bedrijf met een klein team van zeer ervaren specialisten op het gebied van techniek.

Techniparts bestaat al  sinds 2008 en hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van techniek en met name afdichten en rubber.

Met deze ervaring kunnen wij onze grote vaste klantenkring goed adviseren in hun technische uitdagingen. Maar ook nieuwe klanten kunnen bij ons terrecht voor advies, wij helpen u graag.

Onze werkwijze

Vanuit onze vestigingsplaats Wezep (nabij Zwolle), richten wij ons op de verkoop van technische artikelen voor de industrie.

Onze bestaansgrond is de toegevoegde waarde die wij kunnen bieden aan onze afnemers. deze waarde bestaat met name uit het verstrekken van adequate informatie en adviezen en het verlenen van een goede service.

Door onze ervaring in de machinebouw, hydrauliek en aandrijftechniek vanuit de productie, in- en verkoop kant weten wij wat de markt vraagt en hebben de beste contacten met leveranciers over de hele wereld.

Ons Team

Wij hebben een jong, maar zeer ervaren team. Wij zijn altijd bereid om uw afdichtingsprobleem op te lossen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Dit kan doormiddel van de telefoon of via de mail.

Tel: +31 38 460 1232
Mail: verkoop@techniparts.nl

U kunt ons ook altijd contacteren om een afspraak te maken. Dit kan door te bellen of te mailen.

Voor vragen over andere producten, vrijblijvend
advies of andere afspraken

Actualiteiten

Nieuwe
Webshop

Techniparts helpt u snel
en effici├źnt naar de
juiste producten

Blijf geinformeerd

Inquire about Team Techniparts

    Newsletter Subscribes