Meer over ons team

Frank-Muntz
Frank Muntz - Eigenaar/Directeur

Frank is al meer dan 20 jaar werkzaam in deze branche, en is nu al ruim 10 jaar trotste eigenaar van Techniparts! In die tijd heeft Techniparts al een bereik tot buiten Europa opgebouwd. Door de ervaring en kennis van Frank, denkt hij graag mee met klanten die ergens tegen aan lopen en zoekt hij samen naar een oplossing!

Commercie zit Jaco’s leven lang al in zijn bloed. In 2012 kreeg Jaco de kans om bij Techniparts te komen werken. Die kans heeft hij met beide handen aangegrepen! Jaco hecht veel waarde aan een snelle service. Hij komt graag zijn afspraken na en bouwt graag een goede relatie op met u als klant.

Jaco
Jaco Zwiggelaar - Sales & Logistics Manager
Constance
Constance Muntz - Sales & Logistics

Constance is sinds 2017 werkzaam bij Techniparts. Voor Constance is klantvriendelijkheid erg belangrijk. 

Constance is de dochter van Frank, en zij wilt graag samen met haar vader het bedrijf nog verder brengen.

Youri is medewerker van Techniparts sinds 2019. Youri houd zich voornamelijk bezig met de online bestellingen en het logistieke aspect. Klantvriendelijkheid en een snelle service, is waar Youri voor staat. Er kan helaas altijd iets mis gaan, maar Youri stopt niet tot u tevreden bent.

Youri
Youri Rotman - Online Sales & Logistics
Jurremooiboy
Jurre Rorije - Sales & Logistics

Jurre is sinds 2020 medewerker (BBL) van Techniparts. Het verkopen van de juiste producten met een snelle service is iets wat Jurre belangrijk vind. Naast fanatiek sporter houdt Jurre ook van de beste service bieden.

Danny is sinds 2017 medewerker van Techniparts. Hij houd zich voornamelijk bezig met marketing en de (online) strategie. Danny vind het belangrijk dat u zo eenvoudig mogelijk alle informatie vindt die u zoek, zodat u het beste gemak van onze websites ervaart.

Danny
Danny Witvoet - E-Commerce & Marketing
Mooie foto bram
Bram Mulder - Jr. E-Commerce

Sinds 2020 is Bram werkzaam als E-Commerce Medewerker bij Techniparts. Bram volgt een BBL opleiding tot E-Commerce medewerker en combineert dit met 4 dagen per week werkend te leren. Naast zijn passie voor E-Commerce is hij in het weekend Basgitarist in een lokale band.

Mark is sinds 2021 werkzaam bij  Techniparts als verkoopadviseur en specialist in water- & beregeningstechniek. Mark vind het belangrijk zijn kennis te delen met de klant, en de klant op die manier te voorzien van goed advies bij hun project.

MarkRoke
Mark Roke - Verkoopadviseur Water- & Beregeningstechniek