Freudenberg Sealing Technologies

Freudenberg Sealing Technologies Approved Partner

Wij zijn trots nu een Approved Partner te zijn van Freudenberg Sealing Technolgies. Eigenaar Frank Muntz zit al meer dan 20 jaar in het vak, met zijn kennis van afdichtingen nu in combinatie met de meest toonaangevende specialist in Europa Freudenberg kunnen we alle dichtings vraagstukken aan. 

Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten nog beter bedienen in een grote diversiteit van industrieën, waaronder de auto-industrie, (burger)luchtvaart, mechanische engineering, Machinebouw, Offshore, scheepsbouw,  food - voedings- en farmaceutische industrie, mijnbouw, en de landbouw- en constructiemachinebouw.

Techniparts als mede Freudenberg Sealing Technologies staan voor innovatieve competentie, klantgerichtheid en technologisch know-how, voor betrouwbaarheid en de hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs. 

In de markt van afdichtingen in Nederland zijn wij specialisten. Heeft u een dichtingsvraagstuk / dichtingsprobleem neem dan contact met ons op. 

Simmerringen

(Oliekeerringen) van Freudenberg zijn nog altijd wereld beroemd en nog nooit gevenaard. De Simmerring werd ontwikkeld in 1929 en is nog altijd en beste dichting voor roterende toepassingen. 

 

(Hydrauliek en Pneumatiek afdichtingen ) van Freudenberg.

Het label van Freudenberg gaat ook heel ver terug in de tijd. Deze hydrauliek en pneumatiek afdichtingen zijn van hoge kwaliteit.

Membranen

(Diaphragms) Freudenberg levert al jaren de beste membraam voor elke toepassing. Keuze uit meer dan 400 compounds. Membranen worden vooral toegepast in pompen, kleppen, fittingen en actuators.

O-Ringen Freudenberg

link

  

 

Terug naar boven
O-ringen

600.000 verschillende o-ringen direct leverbaar ! Lees meer op **O-ringen**

 

Bezoek onze webshop.

Klik hier

 

O-ring webshop

O-ring Stocks

O-Ring Lager

Oil Seal Stocks