Meer over ons team

Frank-Muntz
Frank Muntz - Eigenaar/Directeur

Frank is al meer dan 20 jaar werkzaam in deze branche, en is nu al ruim 10 jaar trotste eigenaar van Techniparts! In die tijd heeft Techniparts al een bereik tot buiten Europa opgebouwd. Door de ervaring en kennis van Frank, denkt hij graag mee met klanten die ergens tegen aan lopen en zoekt hij samen naar een oplossing!

Commercie zit Jaco’s leven lang al in zijn bloed. In 2012 kreeg Jaco de kans om bij Techniparts te komen werken. Die kans heeft hij met beide handen aangegrepen! Jaco hecht veel waarde aan een snelle service. Hij komt graag zijn afspraken na en bouwt graag een goede relatie op met u als klant.

Jaco
Jaco Zwiggelaar - Sales & Logistics Manager
Constance
Constance Muntz - Sales & Logistics

Constance is sinds 2017 werkzaam bij Techniparts. Voor Constance is klantvriendelijkheid erg belangrijk. 

Constance is de dochter van Frank, en zij wilt graag samen met haar vader het bedrijf nog verder brengen.

Youri is medewerker van Techniparts sinds 2019. Youri houd zich voornamelijk bezig met de online bestellingen en het logistieke aspect. Klantvriendelijkheid en een snelle service, is waar Youri voor staat. Er kan helaas altijd iets mis gaan, maar Youri stopt niet tot u tevreden bent.

Youri
Youri Rotman - Online Sales & Logistics
Techniparts-fedde-pierik-medewerker
Fedde Pierik - Commercieel medewerker

Fedde is sinds 2021 werkzaam bij Techniparts. Fedde vind het belangrijk om de klant de best mogelijke service te bieden. Met een achtergrond in de logistieke branche weet hij precies hoe hij de snelste weg naar de klant moet vinden. In zijn vrije tijd vind je Fedde op de golfbaan of op het terras.

Danny is sinds 2017 medewerker van Techniparts. Hij houd zich voornamelijk bezig met marketing en de (online) strategie. Danny vind het belangrijk dat u zo eenvoudig mogelijk alle informatie vindt die u zoek, zodat u het beste gemak van onze websites ervaart.

Danny
Danny Witvoet - E-Commerce & Marketing
Mooie foto bram
Bram Mulder - Jr. E-Commerce

Sinds 2020 is Bram werkzaam als E-Commerce Medewerker bij Techniparts. Bram volgt een BBL opleiding tot E-Commerce medewerker en combineert dit met 4 dagen per week werkend te leren. Naast zijn passie voor E-Commerce is hij in het weekend Basgitarist in een lokale band.

Quinten is sinds 2021 werkzaam bij Techniparts als Commercieel Medewerker. Quinten volgt een BBL opleiding Leidinggevende. Quinten hecht veel waarde aan de klant zo goed mogelijk helpen en ontzorgen! 

Techniparts-quinten-muntz-medewerker-techniparts-nl
Quinten Muntz - Commercieel Medewerker
Techniparts-jarony-zwijns-mederwerker
Jarony Zwijns - Sales en Logistiek medewerker

Jarony werkt sinds 2021 bij Techniparts. Jarony is echt een talent in commerciële dienstverlening! Met jarenlange ervaring achter de servicebalie weet Jarony precies hoe ze de klant het beste kan adviseren in de aankoop van een van onze producten.